Сватби

DELI Catering & Rental е специализирана в провеждането на сватби на открито и изнесени сватбени ритуали. Фирмата е национално позиционирана.

Предлагаме готови и нестандартни решения, включващи не само качествена храна и напитки, но и цялостна организация и логистика на Вашата сватба . Можем да Ви осигурим пълен набор от инвентар, посуда, декорация, озвучаване и транспорт в цялата страна.

Предлагаме оборудване за организиране на събития на открито и инвентар за провеждане на ВИП събития.

Сватбени шатри

Предлагаме шатри и мобилни зали, професионален клас - Veldeman до 1400 кв.м. и шатри с олекотена конструкция Paris, всяка по16 кв.м. Услугата при наемане включва транспорт, монтаж и демонтаж на шатрите. Шатрите и мобилните зали са подходящи за монтаж на всякакъв терен.

Като допълнителна услуга предлагаме ефектно осветление, декориране на шатрите, лайнинг, подова конструкция и климатизация.
За повече информация, относно видовете шатри вижте тук .

Оборудване и посуда

Официална ВИП маса за младоженците с бяла драперия. Кръгли, правоъгълни и квадратни маси за настаняване на гостите с качествени, елегантни покривки от сатиниран памук и платнени салфетки за всеки гост от същата материя.

Предлагаме различни видове столове: бели ПВЦ столове без подлакътници и официални метални тапицирани столове, облечени с бели калъфи от матов габардин или сватбени столове, американски тип "Шивари" в различни цветове с бели възглавнички. Панделки за столовете в цвят по Ваш избор.

Посуда за поднасяне на храната и напитките

Комплект порцеланови чинии, съобразени с предложеното меню, троен прибор за хранене, комплектен прибор за зехтин, балсамико, сол и пипер. Кошници за поднасяне на хлебните изделия Комплект чаши за безалкохолни напитки и алкохол, бяло и червено вино Ледарки за всяка маса, пепелници, кани за минерална вода, ракия и вино.

Допълнителни услуги

Сватбена арка и провеждане на изнесен ритуал.
Украса с естествени цветя.
Стойки с цветя, украса на сватбената арка, булчински букет, украса на Вип масата, украса на масите с гости.
Украса с балони.
Арки и сърца от балони, букети от балони с хелий, панделки и колони.

Украса с тематични аксесоари и ефектно осветление;
Сребърни свещници, свещници от ковано желязо, градински фенери, чаени свещници, вази, стъклени цилиндри и други тематични аксесоари Украса с текстилнматерии и воали Ефектно и декоративно осветление, външно осветление.

Всички допълнителни услуги могат да бъдат оферирани след конкретно зададени от Вас критерии. От значение са мястото на провеждане, Вашите предпочитания и идеи!