Суши Кетъринг

Суши Кетъринг

Предлагаме Ви нещо интересно, което да бъде допълнение към идеята на вашето парти! Суши бар, който ще подчертае Вашият добър вкус и ще даде различен имидж на събитието, което планирате. Надяваме се нашата идея да Ви допадне, като сме готови да отговорим в подробности на всички въпроси около визията и начина на организиране на суши бара.

Сушито, което Ви предлагаме се приготвя в ресторант Wasabi Garden ® създаден през 1995г.

Коктейлно суши меню и посуда

Суши менюто, което Ви предлагаме е подходящо за различни по мащаб събития: големи суши аранжировки за блок масa и малки сетове за сервирне върху коктейлни бар маси. Нашите предложения са съобразени и подходящи за правостояща консумация. Предлагаме също и суши посуда, обща и индивидуално за всеки Ваш гост.

Вижте цялото меню от тук

Доставка на суши до 1 час

Направете своят избор и заявака от нашите партноьори Wasabi Garden или BGMenu

Продажба и доставка на продукти за суши

Макар продажбата на суши продукти да не е основен бизнес на компанията, предлагаме на Вашето внимание, голям избор от продукти за приготвяне на суши. Артикулите са в разфасовки подходящи, както за приготвяне в домашни условия, така и насочени към ресторанти и търговски мрежи. Направете Вашата поръчка и ние ще се свържем с Вас, за да коментираме цените и подходящия начин за доставка.

Любопитно
Какво е суши? История и суши етикет

Суши е всичко онова, което хамбургерът, пицата, чипсът, пуканките и всички други хранителни емблеми на съвремието никога няма да бъдат. Суши е начин на живот, начин на мислене и определен етап от личната биография... Въпреки че се смята за едно от най-типичните ястия в традиционната японска кухня, произходът на суши не е свързан със Страната на изгряващото слънце... Суши се яде с ръце или с клечки (хаши). Когато се яде с ръце, се държи с палеца и показалеца. Към суши се сервира купичка с малко соев сос, към който в зависимост от вкуса може да се прибави и японски хрян (wasabi)...

Вижте цялата статия от тук