Шатри под наем

DELI Catering предлага шатри и мобилни зали, професионален клас – Veldeman Structure solution и шатри с олекотена конструкция Paris.

Услугата при наемане включва транспорт, монтаж и демонтаж на шатрите. Нашите шатри отговарят на всички стандарти по отношение на безопасността на хората, които ще участват в събитието.

Шатрите са подходящи за монтаж на всякакъв терен. Те могат да бъдат използвани за търговски, спортни, изложбени и развлекателни събития

Като допълнителна услуга предлагаме осветление, подова конструкция, климатизация и декорация.

Всички шатри се отдават под наем за период на ползване до 24 часа, като в цената не се калкулира необходимото време за монтаж и демонтаж.

В наемната цена е включен монтажът и демонтажът на шатрите, който се извършва единствено от обучен професионален екип на Deli Rental.

Шатрите са едни от основните елементи при организиране на мероприятия на открито. Поради размерите си, не могат да останат незабелязани и в голяма степен определят имиджа на събитието. Тентите са и най-забележимите обекти в снимките и остават дълбоко в спомените на гостите.


Пагода Athena 25 кв.м

Шатрите са с изключително елегантен външен вид.
Монтират се бързо на всякакъв терен и могат да бъдат използвани по различни начини за събития на открито, представяне на продукти, кетъринг, елегантни светски събития и сватби.
Стените са издръжливи на вятър, а повече от една, шатрите могат да бъдат монтирани в различни конфигурации, като разстоянието между тях се уплътнява, така че да бъдат използвани спокойно при дъжд. Декоративната модулна конструкция лесно се комбинира и с друг тип шатри.

Изтегли подробна информация за продукта:
Shatra-Athena.pdf


Шатра Alu Smart и Alu Hall

Шатрите са част от семейството на Veldeman Structure solution. Изключително стабилни, те предлагат идеални условия за важни събития от всякакъв род. Налични са с размер от 10 до 20 метра, като може да бъдат удължавани с 5 метрови модули. Шатрите са с професионална функционалност и мобилност.

Изтегли подробна информация за продукта:
Shatra-Alu-smart.pdf


Шатра Paris – олекотена конструкция 16 кв.м.

Шатрите са много подходящи за малки пространства.
Удобното при тези видове шатри е това, че са лесни за транспортиране и са приложими за различни терени.
Най-често приложение имат при организиране на сватбени тържества и градински партита, пригодени са за лесен и бърз монтаж, спестяващ време и усилия.
Шатратите са с PVC промазано брезентово покритие в цявят екрю, водоустойчиви, но трябва да се има предвид, че не са подходящи при силен вятър.

Капацитет седящи места под една шатра:
– до 16 човека /при маса 2 х 2 метра /
– до 12 човека / при маса Ф 180 см./